Chi Neng Qi Gong (of: Chinese yoga en slaap a-pneu)

Naast een heerlijke Beweegmethode ook een Healingsmethode voor Chronisch zieken.En voor mensen met  andere klachten mof:gezonde mensen die tot rust willen komen en bewegen.

Frank Lageweg, mijn oud-leraar van het Chi Neng Instituut, waar ik ben opgeleid, is door iedere dag Chi Neng te doen,genezen van Maculadegeneratie.

Hij schreef daarover in een Nieuwsbrief, en  lees ik over slaap a-pneu.

Natuurlijk ga je eerst naar de huisarts om over je klacht te vertellen, maar ondertussen kun je ook aan zelfzorg doen.Naast docente verschillende yogavormen, ben ik immers ook Mindfulness docente,Meditatielerares en Energetisch therapeut en studeer ik nu Chinese geneeskunde.

Ik kan dus veel dingen zelf doen voor ik medicijnen ga gebruiken of naar de operatiekamer hol.ALS dat mogelijk is, natuurlijk.Dat hangt van de klacht af.

Slaap a-pneu

Altijd, wanneer iemand bij mij komt voor welke discipline ook, vraag ik wanneer het is begonnen, of het al eerder is opgetreden en wat er, toen die klacht zich manifesteerde, iets in het persoonlijke leven is gebeurd, wat iemand heeft geraakt.

Soms weet men dat niet eens meer, en dan vraag ik naar de familie biografie. Ook dan weet men het soms niet.

Maar vaak gebeurt het dat men het wel weet.

Als de oorzaak dus bekend is, kan iemand nadenken of hij/zijzelf iets kan ondernemen.

Ik denk aan oorzaken als:emoties, mentale klachten,nog andere fysieke klachten of:een blokkade op spiritueel gebied.Ik kijk holistisch naar iemand.je bent immers een UNIEK mens?

Op mijn site: www.gezondheidshuisgouda.nl, vertel ik hier verder over.

Info: slaap a-pneu

Bij slaap a-pneu stop je in de nacht  in je slaap met adem halen.

Hoe komt dat? Wat wil je lichaam je vertellen? WAAROM krijg je dit. Het lichaam is zo wijs: het wil je wat duidelijk maken wat misschien nog een blinde vlek is.

Deze klacht kan ernstige gevolgen hebben voor je hart en bloedvaten

Doe komen veel te veel onder druk te staan.

Je krijgt een registratiekastje mee dat je slaappatroon vast legt.

Doordat Chi Neng Qi Gong energie naar het lichaam brengt en  afgewerkte QI mee terugneemt, wordt het lichaam gezuiverd en besteed je aandacht aan het lichaam.

Als er niets aan de hand is, vergeten we dit wel eens en moet je tijd maken voor je gezondheid.

Ik weet uit eigen ervaring, dat-als het Universum het er mee eens is, het is wijzer dan wij-,dat er geweldige dingen kunnen gebeuren met ziekten, die, als””uitbehandeld””, worden gediagnosticeerd,je toch spontaan kunnen verlaten.

Groepsles of privé les?

Ik geef ze beide. Ik kom uit het Voortgezet Onderwijs: groepen vind ik leuk en je kunt als je dat wilt, je ervaringen delen

Vanaf vandaag kun je je aanmelden en overleggen we het tijdstip.

Je kunt een proefles aanvragen:die is gratis, en  je kunt het aantal lessen zelf samenstellen, minimaal 6 lessen.

Privéles: ALLE aandacht is er voor JOU en voor je klacht. Ik kies die bewegingen uit die JOU rust geven. En, omdat ik diverse disciplines heb mogen leren: ik kan je misschien nog een aantal extra tips meegeven.

Het mooiste cadeau is wanneer ik hoor dat mensen minder angstig zijn, en leren eerst te accepteren dat er geen toe-val is.

De les mag je leren: dan is je kans oneindig groot geworden.

Jantsje Dekker
Chi Neng Qi Gong instructeur

Tel: 0182-584053 (altijd inspreken met naam en telefoonnr. of mail)
Mail: jantsje@gezondheidshuisgouda.nl

www.gezondheidshuisgouda.nl
www.yogapraktijkdevrijheid.nl
www.klassiekehomeopathie.nl