Yoga bij kanker

Twee jaar geleden heb ik de Module: Yoga en Kanker gevolgd bij het Yoga Opleidingsinstituut”Samsara” van Danielle Bersma.
25 jaar geleden heb ik zelf deze ziekte doorgemaakt en alle tools, die ik  in mijn Opleidingen kon gebruiken, te hulp geroepen.

Er zijn zeker 5 yogavormen te noemen die ik zou kunnen aanbevelen:
Mindfulness-yoga, een heel rustige yoga vorm, die mij heeft geleerd dat niet het doel bereiken het grootste geluk geeft, maar de weg ernaar toe evenveel waarde toe te kennen.
Daarnaast is Stoelyoga uitstekend voor herstellende kankerpatienten .
Meditatieve yoga met Muziek. Heerlijk te bewegen op muziek dmv rustige kleine bewegingen.
Hatha Yoga: In deze lessen maak ik gebruik van gevoel en verstand om die lesonderdelen aan te bieden waarvan ik denk dat mensen daarmee, op hetzelfde moment, het beste geholpen zijn. Dat kan zijn  dat ik voel dat iemand met hoofdpijn binnen komt of veel stress heeft.

Ik zorg dat zoveel als wenselijk is, en mogelijk, voor rek en strekoefeningen, vooral zachte bewegingen, ademoefeningen, mantra zingen en Mudra’s.
Dru-Yoga oefeningen maar ook oefeningen uit de Chi Neng Qi Gong,ook wel Chinese Yoga genoemd, waarin ook healingsoefeningen voorkomen.

Wil je persoonlijke aandacht?
Dan geef ik privélessen. Kijk voor de tarieven elders op mijn site. Wilt u liever met een groepje, dan geef ik ook 10 lessen voor 100 euro, contant te voldoen.

Je kunt je ten allen tijde telefonisch (wel inspreken dan bel ik je terug) of per mail, aanmelden via onderstaande knop.

Wil je eerste kennismaken?
Dat kan! Het is geheel gratis!